Details

Beszélgetés Fülöp László Prof. Úrral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 hozzászólás

 • Maria Madarasz 7 évvel ago

  Nagyon lélekmelegítő hír, köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy a Prof. Úr Magyarország fellendülését (föltámadását) választotta. Engem érdekel, hogy hol lehet ilhyen termékeket kapni- vízet, élelmiszert és a teknologiát egy kb. egy hektarnyi területre. Hálás köszönetem. Madarász Mária

 • Balogi János 7 évvel ago

  Tisztelt Cím!
  Régóta rendszeresen nézem a hun tv videóit.A Horváth prof úr nemrégen járt nálunk makón,az érelmeszesedés elleni szerét bemutatni!! Most azt szeretném megérdeklődni Fülöp László prof-úr pí technológiájáról és az így előállított termékekről hol lehet részletes ismeret anyaghoz jutni?
  Köszönettel:Balogi János Makó.

 • Balázs Katalin 7 évvel ago

  Kedves Mag-Magyar Testvérem Dr Fülöp László
  Nagy szeretettel és odafigyeléssel hallgattam a pi technológiát , ami nagyon magával ragadott.
  Nekem csak konyhakertem van amiben a háztartáshoz szükséges zöldségeket termelem meg,
  de ha lehetne akkor én is ezt a technológiát választanám ,saját családom ellátására.
  Szeretnék érdeklődni, hogy hol lehetne hozzá jutni .Most február végén március elején szoktam el ültetni a palántának való magokat, ha lehetne akkor már az új technológia szerint szeretném csinálni .
  Segítségüket előre is köszönöm Áldás Katalin

 • Izsó László 7 évvel ago

  Fülöp László professzor úr a Kaposvári Mezőgazdasági Főiskolán 1978-81 között tanárunk volt. Már akkor is jövőbelátó kutatásai, meglátásai voltak,és nagyon kedves volt a diákokhoz. Partnerként kezelt minket, s ezzel erőt, lendületet öntött belénk. Szívesen foglalkoznék “Pí kertészettel “, üdvözlöm Őt, további munkájához sok erőt, kitartást kívánok !

 • Minél tisztább és lágyabb az ivóvíz, annál inkább egészséges, annál inkább gyógyhatású. A szénszűrős Pi-víz tisztítási technológia sokkal kevésbé hatékony, mint az átpárlás, a desztillálás teljes víztisztítás. Nem véletlen, hogy a zsidó törvénykönyv Talmud is tiszta átpárolt vizet (tiszta esővizet) ajánl, gyógyító hatású legjobb ivóvízként (Talmud, Taanith 10 a. lap, Baba kamma 93. b. lap.) A rákbetegségek ellen is ajánlott desztilláltvíz kúráról lásd a honlapomon a MEHNAM-info 155-öt. A mezőgazdaságban használt különféle anyagok hatásai a hagyományos (randomizált parcellás) kísérletekkel nem vizsgálhatók be tisztességesen. Akik a kálisó műtrágya aszálynövelő hatását és a kálisóval sózás életrövidítő és ivartalanító hatását sem vették észre és/vagy eltitkolják, azoknak az egyéb anyagok hatásáról terjesztett információi sem hihetők. Nem elhinni kell, hanem jól mérni!