Details

Az FKGP ügyvezetője

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

12 hozzászólás

 • Szabó István László 7 évvel ago

  Parasztjaim
  Vessétek rám az első követ,
  s többé a kő hulljon örökre az égből,
  ha köztetek és véletek nem
  masírozott már az aljasság,
  s ti kiáltjátok: Hazug világ!
  Mikor siratva e földet önként,
  lelkem börtönében élve rabként,
  időt, utódot, éltet áldozva védtem,
  szívemnek legtisztább rendszerét
  a Hazám,
  ti a világba szaladtatok szerteszét,
  vagy nyaltátok a kóklerok talpát,
  sőt egzisztenciátokért
  elárultátok a parasztok örök hitét
  a szent Hazát!
  Vessétek rám az első követ,
  ha gondoljátok, hogy az érdek
  és a rongyos élet többet ér,
  mint magyarként nézni az égre,
  s hirdetni: Az ember az ég szülötte!
  Az ég az ura és törvénye a szív!
  Gondoljátok közületek nem törtek
  sokan törékeny szívemre törvényeket ülni!
  Hazám!
  A szóözön árad, mint a hold,
  s a becsület sírjában nem forog!
  Tán’ hiszitek, hogy kardélen a győzelem?
  A napba nem néztetek még és nem tanultatok alázatot.
  Mert holnap már késő lesz, késő lesz a szó,
  ha megszólal a harsona és a halálinduló.
  A gondoskodás vére csordul a földre,
  szülők, gyerekek, emberek szent vére,
  s ki a felelős?

  Rongy betűket és kacat szavakat
  ágyaztatok századokba,
  hogy a haszonérdek
  bújócskázva megalázza
  szívemet és lelkemet.

  Emberként zavartátok szívem gyászba,
  mert hazudtatok nagy vigasságba,
  s gyászoltam az igazat,
  a meggyalázott szavakat.
  Házam vagy Hazám.
  S nem tanulták még meg az úri népek,
  hogy házra ház árnyékot nem vethet!
  Lélekre lélek nem vadászhat,
  s szívet nem olthatja ki a lét,
  mert addig sír az árva élet,
  míg a napból jő a fény.

  Harcra hát haláltábor!
  Forr a vér, a bosszú, a bor.
  Fessétek véretekkel az eget,
  hogy ne érjen ide a szeretet!
  S fussatok világgá minél előbb,
  ha lehet!
  Sirassátok majd a veszett múltat,
  s hogy sorsüldözött ki önként költözött,
  s ki maradt őrizni a bánatvirágát:
  Hazám,
  azt gyáva rongyként
  az áldozati bárány oltárán
  a hazugoknak sarcként
  feláldoztatik.

  Rongy sarjak azok kik az égő házat
  megtagadva, s átkozva a sorsában,
  alázott nem tanultak.
  Azok csak futó bolondok,
  kik apjuk sorsát kupírozva
  hőscsatákról álmodnak,
  mert nem ismerik a házat,
  a szentlélek házát, a Hazát,
  mert otthon, csak otthon
  találja a Szent Attyát!

  Nincs-otthonok harcosai,
  a harc a szolgák kegyéért folyik,
  még az évszázadok nem tanították meg,
  hogy az emberi életet szolgáló szolgák
  a legértékesebbek!

  Dőljetek hátra hát parasztjaim,
  mert ez a harc értünk folyik:
  A mi kétkezi munkánk gyümölcse
  csillog szemüknek éhes tükrében,
  hogy rabláncra fűzzék újra a lelkünk
  és építsék fellegváraikat a hátunkon,
  értünk folyik a harc fölöttünk,
  hogy hazudjanak és elveszítsük becsületünk!
  A mi harcosaink az égből jőnek
  és az égbe viszik a szenvedőket!
  A legértékesebbek a legértékesebbek.

  Vigyázzatok a legértékesebbre, az életre!
  Gavallér János

 • Nehéz csendben maradnom!De akkoriban,és most is hibásak voltatok és vagytok! Számtalanszor mondtam Osztroha Bercinek, nem kell minden féle jött mentet bevenni.Főleg nem volt munkás őröket,akik egész nap ott figyeltek a miskolci sz.házban.Állandóan azt hallotuk,hallgattuk,Torgyán parancsára,kellenek a tanult emberek!Na ezek azok voltak oda is kerültünk ahol vagyunk,ahova vezettek minket ezek a tanult emberek.Én kevés voltam,mert csak érettségim van.Nálam akkor borult a bili,2002-ben a választások előtt pár nappal megjelent 1 Boros Bánk Levente nevű egyén,képviselőnek,állítólagTorgyán parancsára! Láttuk egyszer soha többet a képviselő urat.Uram bocsá,látjuk az ECHO tv-ben műsor vezetőként.Hatalmas kisgizda /nem elírás/ volt.Ne keressetek,belefáradtam akkor.Most 50 vagyok,más úton keresem a mgyar boldogulást.Áldozzátok rá a pénzeteket,ügyvédekre,mossátok tisztára,magatokat,mert a múlt béli tévedésetek miatt teszitek.Van még bennetek becsület,ez jó.Ámbár “eső után köpönyeg”.BORT BÚZÁT BÉKESSÉGET.

  • Hell Ildiko 7 évvel ago

   Kedves Honfi társam vagy inkább elég lenne ember társat írni !!! Maga igazán meg van keseredve !!! Sajnálom magát igazán !!! És mi lenne ha a teljes nevét is oda írná ,hogy legalább tudjuk ki ön !!??
   Újra mondanám nem elég az iskolázottság !! De önnél az értségi inkább káoszt okozott mint intelligenciát !! Lehet ,hogy magának kellene tanítás ??? Döntsön maga …..
   Isten Áldja ,mivel sajnálatból nem tudunk magán segíteni csak együtt érzésből

   • Látja kedves hölgyem,ön mondja,probléma az inteligenciám!Köszönöm.Az én inteligenciám addig is kiterjed,hogy le vagy felmérjem mindenkinek a nevét!Ugyan is a PARASZT őseim,ÚGY tanítottak a NÉV kötelez!!!AZ ön neve gyönyörű:Angolból lefordítva,magyarul azt jelenti örDÖG,vagy pokol.Amúgy érettségivel,beszűkűltségemmel,jól beszélek de csak németül!De ha akarja,én még elmondom /önnek/ neked,azt is mikor,hol,nevezte a magyar először a németet németnek,és az angolokat “sáska népnek”.Na! Ezért van elegem belőletek,mert magyarság,sehol sem szorulhatott belétek,és nem is fog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Ja és hagyjuk abba a szájtépést,szájkaratét,mert az amerikai magyar hírlap,se bírt velem.Utólsó művészi hozzá szólásuk,ez volt:Tibor onanizálj.Na ez óta vagyok tiszta szellemi letargiába, azóta össze vagyok zavarodva,azt se tudom,van-é érettségim,tudok-é egyántalán beszélni,vagy csak hadoválok, amit te helyeselni is fogsz!Ördög pokol vagy inkább Sily Katalin.Össze vagyok zavarodva,milyen csúnyán beszélek!.hu

 • Dr. Filó András 7 évvel ago

  Évekig küzdöttünk Dr. Réti Miklós mellett, mert ő volt az utolsó legálisan megválasztott elnöke. Engelmann úr végig tisztában volt ezzel, mégis Hegedűs Péter mellett tette le a voksot. Valami miatt elesett a húsosfazéktól, ezért a pálfordulás. Ez az összeszedetlen hebegés nem menti fel, Ennek az ügynek azonban nem ő tragikomédiája, hanem az igazságszolgáltatásnak nevezett szélhámosság. “Jogállami” módszereknek nevezett határozatokkal (végzés, ítélet) lehetetlenítette el a kisazdapártot, hathatós politikai hátszéllel.

 • Ambrus Tibor Ferenc 7 évvel ago

  Az igazsagert,haza-szeretetukert valo kiallasukert tisztelet Önöknek! Sok sikert,jo egeszseget kivanok!
  Tisztelettel,Ambrus Tibor Ferenc

 • Ambrus Tibor Ferenc 7 évvel ago

  Az sem veletlen,hogy az egyetlen,erös nepi kötödesu,regi tradiciokkal biro,nemzeti parttal tettek ezt.Az elvtarsak dolgoztak es ma is dolgoznak!Csak a modszer valtozott!A magyarsag megmaradasaert-velemenyem szerint-a mezögazdasagot kell talpra allitani.Az önellato, egeszseges elelmiszer termeles megszervezese a legfontosabb feladat velemenyem szerint.A tiszta ivoviz,az elelmiszer,a tiszta levegö többet er a penznel!
  A magyar törtenelemben a pozsonyi csata ota /907/ szabadsagharcot vivunk,szakralis kiralyaink,martirjaink,höseik altal,a Jezusi keresztenysegben!Minden birodalmat,elnyomot megis tuleltunk!

 • Ambrus Tibor Ferenc 7 évvel ago

  Horkovics Janos urban,egy igaz magyar embert latok,tisztelek,aki vegre rendbeszedi e nagymultu part szenajat!Munkajahoz sok sikert kivanok! Bort,Buzat,Bekesseget!

 • Azért ide írok,mert itt nyílvánultam meg először,és nem találok kapcsolat címszót,ahol biztosan tudnám ön Horkovits úr elolvassa.MEGKÖVETEM ÖNT!!!!!!!!!! Elnézését kérem,hogy magának ugrottam a pártoskodás,és a tört magyarsága miatt!!Csak bennem volt a kisördög,jobban ön után nézzek a net-en.Kezdtem az ősnyelvvel:csak annyit hozzá,a szfink régi neve,ó egyiptomi nyelven : HUN. Néztem több előadását,az jött le nekem,ön nem is annyira erőlteti a pártoskodást,de ha rá is utal,kényszerből teszi,mert ebben a kialakult világban,csak így lehet elindulni,hírnevet szerezni.Még egyszer bocsánatot kérek,magától!Én hiszem,fogunk még személyesen is találkozni,pár éven belül.Ami a földet illeti,nem kell félni!A szent korona törvényünk,és a “szellem világ”is azon dolgozik,hogy megmaradjon!A hátukon úgy se tudják elvinni.Én ilyen honlapokat nézek,Kosdi Tamás,Magyar királyi hírlap,Posta Imre,Jásdi Kiss Imre,Hunhír,Majd ezekből kell össze gyúrnunk,a Magyar Nemzeti Kormányt! Bort Búzát Békességet:És jó egészséget,Áldásom.

  • Hell Ildiko 7 évvel ago

   Tisztelt Tibor !Eloszor is sajnalom,hogy csak most tudok valszolni onnek a reakciojaval kapcsolatban.
   Ha mar a nevem kutataja akkor elmondanam ,de csak tajekoztatas keppen ,hogy a Hell nev csak a keresztenyseg ota kapott negativ ertelmet.Mind addig Hell az Also vilag -foldanya neve volt!!!! De nem az ALVILAG istennojenek vagy ordognek neve .Ha pedig nemetul beszel akkor tudja hogy Hell vilagos /vilagossagot jelent.Ajanlom figyelmebe a kovetkezo konyvet amibol tobbet tudhat meg .The Woman’s dictionary of symbols& sacred objects! (meg kolcson is adom ) Nekem pedig semmi kozom az angolokhoz, a nagypapam volt nemet innen a Vilagos Ildiko nev (magyarra forditva )Mindenkeppen kivanok onnek a legjobbakat ezen a vilagon es azon tul !!! Öreg Östen Aldja !!!!

 • Nem kutattam a nevét,Ildikó,távól áll tőlem!Azt kívánom,önnek,amit maga nekem,ezen a világon,és azon túl!Bendegúz,és Attila unokájaként:Azt kívánom Rómának,amit ő nekem!