Details

Kisgazdapárt Kiskőrösön 2014.02.01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

6 hozzászólás

 • Hell Ildiko 7 évvel ago

  TESTVÉREK!!!MAGYAROK!!!!
  ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!! Minden Magyar embernek kötelessége segíteni és támogatni a nemzet egyesítését és a kisgazda párt munkáját!!!
  Meddig hagyjuk ,hogy befogják a szánkat és hazug almokkal ámítsanak bennünket!!???
  Meddig hagyjuk ,hogy pusztítsák a népünket???? Mindenkit kérek terjesszék és ismertessék a kisgazda párt programját. Nem az az igazi magyar aki csak beszél ,tenni is kell valamit!!! Emberek összefogás az egyik megoldás!!! Ne csak hallgassatok hanem halljatok is.Ne csak nézzetek hanem lássatok is. Csak együtt tudjuk meg állítani a maffia kormány ármánykodásait!!! Minden MAGYARRA szükség van !!! Ezt nem tűrhetjük tovább!!! ÖSTEN ÁLDJA A MAGYART AZ ORSZÁGOT,NEMZETET!!!! Imádkozzatok és könyörögjetek BOLDOG ASSZONY ANYÁNKHOZ égi nagy patrónánkhoz,mind amellett ,hogy segítitek a kisgazda part munkáját!!!!! Anyák,lányok, asszonyok segítsétek és támogassátok apátok,testvéretek,férjeitek munkálkodásit, hogy végre Boldog Asszony országa ,népe szabad lehessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A cselekvés ideje MOST van itt !!!! Tegyünk együtt meg mindent a nemzet ért és a haza ért !!! Meddig akarunk még szenvedi ???? Csak rajtunk áll !!!
  http://youtu.be/y-5_DhEytJ0

 • Hell Ildiko 7 évvel ago

  Magyarországot keresztre feszítették csak úgy mint JÉZUST !!!!! Szenvedtünk és bűnhődtünk már eleget !! A feltámadás ideje eljött !!!
  Petőfi Sándor –
  Szöveggyűjtemény

  NEMZETI DAL

  (Hanganyag)
  Talpra magyar, hí a haza!
  Itt az idő, most vagy soha!
  Rabok legyünk vagy szabadok?
  Ez a kérdés, válasszatok! –
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  Rabok voltunk mostanáig,
  Kárhozottak ősapáink,
  Kik szabadon éltek-haltak,
  Szolgaföldben nem nyughatnak.
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  Sehonnai bitang ember,
  Ki most, ha kell, halni nem mer,
  Kinek drágább rongy élete,
  Mint a haza becsülete.
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  Fényesebb a láncnál a kard,
  Jobban ékesíti a kart,
  És mi mégis láncot hordtunk!
  Ide veled, régi kardunk!
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  A magyar név megint szép lesz,
  Méltó régi nagy hiréhez;
  Mit rákentek a századok,
  Lemossuk a gyalázatot!
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  Hol sírjaink domborulnak,
  Unokáink leborulnak,
  És áldó imádság mellett
  Mondják el szent neveinket.
  A magyarok istenére
  Esküszünk,
  Esküszünk, hogy rabok tovább
  Nem leszünk!

  (Pest, 1848. március 13.)

  Életrajz

 • Hell Ildiko 7 évvel ago

  Érdemes arra figyelni,hogy az értékes energiánkat az arra méltó társainknak ajándékozzuk , s ne csupán a televízióból ismert közszereplőknek juttassuk.Őssze tartás legyen szívünkben és ne gyűlölet!! Hiszen a gyűlölet veszélyes , az egyik legerősebb önpusztító erő.. Nem véletlen ősi eszköze a sötét erőknek!!
  .

 • Kedveseim:a kutya ugat,a karaván halad.Amit egyszer már így szétvertek,lejárattak,megaláztak,nincs értelme tovább csinálni.Jól behúztátok a csőbe Horkovicsot is!Szegény jól beszél,tört magyarsággal!Magyarázkodik,szülészként,hogy kerülhet a KISGAZDA /FKGP/ élére!?Nincs tisztába a párt elődjével se,se nem érti mi okból lehet ott!Ő nem tudja én tudom,hogy ott lehet.Több könyvet kellettvolna olvasni Horkovics úr!A pénzét meg súlyba,nagy bajba van!Ébresztő minden magyarnak!Inkább vigye tovább a HUN tv-t,jobban jár engem ezek már egyszer lenulláztak!!!!Ma már nem szabad ábrándokat kergetni.A 48-as párt addig tartott.HU.Talán majd az unokáink fel fogják támasztani,mert a gyereket úgy neveltem,tisztesség,becsület,adott szó,mindenek előtt,de nem ezekkel!Én szótammmmmm,Én szótammmmm!Ha nagy BESZÉLŐ BOGLÁROS ön akkor nem pártoskodik,hanem az égi kerály,eljöveteléért dolgozik,most FKGP nélkül,így tehet a magyarságért,az emberiségért!Nem adok kölcsön,mert nekem sincs,miattuk,szótam szótam!

  • Hell Ildiko 7 évvel ago

   En úgy gondolom,hogy bármelyikünk meg irigyelhetne Horkovics ur tetteit és nem hiszem ,hogy a könyv olvasással meg lehetne oldani barmit is. Lexikális tudás nem elég !!!! Erő ,kitartás,nemzeti érzés is kell ahhoz ,hogy valami történjen ebben az országban!!! Talán inkább magának is kellene valamit tenni nem csak bíráskodni , az könnyű !! Hidje el jobban jár mindenki!!! Aztán meg a tort magyar beszédről csak annyit ,hogy nem mindegy magának ,hogy tori a magyart vagy nem ? Hiszen igazat beszel Horkovics ur !!!! Pénz ? Senki nem kért pénzt magátol , de igazán segithené ezt az országot kihúzni a csávából ,tettekkel ….. Idézem : Én szotammmm !! semmire nem megyünk vele !! Na kérem itt van a leg nagyobb baj csak a bla bla bla de amúgy meg mindenki ull a fenekén és varja ,hogy más csináljon valamit ,ráadásul meg kritizáljak is ….. szép mondhatom !!!!!! ez aztán az össze tartás !!!!!!!!

   • Nem bírálok,csak szólok,figyelmeztetek egy rávetett,ja most osszák a pénzt államilag,aválasztásoknál.Húzzatok bele,támogatottak nélkül,gyorsan,gyorsan,hajrá SZDSZ!!!!!!!Vagy kisgazda párt,már nem is tudom.Úgy össze zavart az érettségim.De veszek diplomát,tőletek,ne bántsatok ezért! Tőletek!Van egy 1000-em adtok?