Details

Orosházi a bíróságon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 Comment

 • MEHNAM-info / Jogjavítás Ügykód: huntvsorsunkalakitoioroshazi-141129

  T. ORFK Panasziroda!

  Közérdekű bejelentés és feljelentés. Kérem jogos védelemként a vádlott javára, mint viszontvádat is figyelembe venni a http://huntv.info/magyarorszag-nevu-allam-jogilag-nem-letezik/ című internetes dokumentum film szerinti büntetőeljárásban!

  1./ Úgy lett a hazai köztársasági elnökből államfő, hogy az ez ügyben kötelező népszavazást mellőzve kibővítették a köztársasági elnökről szóló alkotmányszöveget. Azzal, hogy „a köztársasági elnök az államfő”.

  2./ Elképesztő csalás, hogy csak 92.000 holokauszt áldozat nevét derítette ki a MAZSIHISZ. Az RTL Tv híreiből derült ki. Egy reggeli híradásában előadta, hogy csak ennyi áldozat nevét olvasták fel a zsinagógában. Este még egyszer felolvasta. A napközben folytatott viták során derült ki, hogy még csak ennyi magyar zsidó holokauszt áldozat nevét ismerik. További csalás, hogy 600.000-nek a nevében kért és kapott kártérítést a MAZSIHISZ. Kijelentem, hogy mindaddig kétségbe vonható, hogy pontosan 600.000 magyar zsidó lett áldozata az aljas zsidó törvények miatti fajirtásnak, amíg nem teszik közzé az áldozatok hiteles névsorát. Akiknek nem tudták a nevét, azok utódai nevében kártérítéseket felvenni közönséges csalás.

  3./Feljelentem azokat a jogászokat, akiknek a törvényes kötelességük lett volna, de nem helyezték hatályon kívül a zsidókat a világon mindenütt a nemzsidók kiirtására és kirablására kötelező aljas mózesi és talmudi törvényeket. Főleg azokat, amelyeket a hazai kormányok „Stop só” és „teljes körű szennycsatornáztatás” programként ellenünk alkalmaztatnak. Elsősorban a következőket:

  a./ A Talmud és Tóra a zsidó területszerzéshez előírják a nemzsidók sóhiányos kenyérrel és egyéb betegítő (pl. kálium túladagolási mérgezést okozó) élelmiszerekkel és szennyezett ivóvízzel való módszeres kiirtását.
  A Talmud és Tóra előírja, hogy csak zsidó ihat tiszta vizet. Ennek felel meg az ún. Chips adó, amiből fizetésemelést ígérnek a Stop Só csalásban kollaboráló orvosoknak. Az is ennek felel meg, hogy a vezetékes ivóvíz készítéséhez használt folyóinkba mezőgazdasági mérgeket és lakossági szennyvizet juttatnak. S az is, hogy hogy az ezekkel elszennyezett ivóvizet egészségesebbnek hazudják a tiszta desztillált víznél. Pl. az ÁNTSZ honlap a tiszta desztillált vizet az arzénnel túlszennyezettnél mérgezőbbnek, rosszabbnak tünteti fel!

  b./ A Tóra előírja az állatokkal, pl. mérgeket, vírusokat bejuttató darázzsal (szúnyoggal, kullanccsal, madárral stb.) terjesztett betegségekkel népirtást is. Ide sorolható, a még nem ismert típusú vírusok elleni védőoltás is!

  Bizonyítékként pl. lásd Mózes II/23. 20-33, Mózes V/7. 2, 22. és Talmud, Baba kamma 93 b. lap, Talmud, Taanith 10 a. lap. Például a Talmud előírja, hogy zsidó tiszta esővizet = tiszta desztillált vizet igyon, de nemzsidó csak nem tiszta vizet ihasson. (Az infúziókhoz még jelenleg is tiszta desztillált vizet alkalmaznak!)

  A holokausztnak elnevezett zsidópusztulást ezeknek az aljas zsidó törvényeknek az érvényben tartói maguk provokálták ki. Újra és újra ki akarják provokálni? Ez az oka, hogy a bíróságok mindmáig nem voltak hajlandók hatályon kívül helyezni a zsidók ellen a többi népet felhergelő emberi jog sértő zsidó törvényeket?

  A mózesi és talmudi törvények által a nem zsidókkal szemben kötelező diszkriminációs eljárásokat „cionszelektív” bűnmegítéléssel fedező ügyészeket és bírákat csalás vádjával ezúton is nyilvánosan feljelentem!

  Közvetlen személyes sértettként is előterjesztem ezt a közérdekű vádat. Ugyanis Bartha Béla nagyapám egy ideig budapesti rendőrfőkapitány helyettes volt a II. Világháború alatt. Az életünk kockáztatásával tagadta meg, hogy a magyar rendőrség is segítsen internálni a bíróság által bűncselekményért nem elítélt zsidókat és baloldali érzelmű embereket. Emiatt rövid úton leváltották. A „rákosisták” azzal „jutalmazták”, hogy elvették a lakását és a nyugdíját, Őt és Nagymamámat több évre Dévaványára internálták, ahol télen is egy fűtetlen fáskamrában laktak. Ezzel lerövidítették az életüket és megalázták a családomat. A bírósági és ügyészségi „cionszelektívek” az én és a családom sérelmére is alkalmazták a mózesi-talmudi „törvényeiket”!

  Feljelentem annak az emberi jog sértő cionszelektív diszkriminációnak a felelőseit is, akik a nem ismert nevű 508.000 zsidó áldozat (nem ismert nevű) utódainak is megítéltek kártérítést, de a bűnözőként bíróság által még nem elítélt zsidók és baloldali érzelmű emberek általa mentéséért sérelmet szenvedett Nagyapám és Nagymamám utódainak, nekünk nem. Többször is kezdeményeztem, azonban válaszra sem méltatták! (A családomra vonatkozó ezen okirati dokumentumok közzé vannak téve a http://www.tejfalussy.com honlapon.)

  A FENTI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS LÉTREHOZÁSI DÁTUMA: Magyarország, 2014. december 5., FELELŐS BENYÚJTÓJA: nemes Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (személyi száma: 1-420415-0215, édesanyja neve: Bartha Edit) feltaláló, aki a kutatásautomatizáló méréstudományi találmányai alapját képező GTS-Antirandom hullámkoordinátás méréseket tervező, vezérlő és input-output tolerancia-kapcsolataikat megjelenítő software-bázisára és mérő létesítmény terveire és ezeket alkalmazó nagyszámú, nemzetközileg sikeresen szabadalmaztatott sokváltozós hatás-ellenőrző-mérési és hatás-optimalizáló eljárásaira és a zavarszűrési módszereire és ezek széleskörű alkalmazási eredményeire alapozva, az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk v.a. (Hungary 1036 Budapest, Lajos u. 115.) Fővárosi Cégbíróság által kijelölt végelszámolójaként, s a Területfejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium és Magyar Országgyűlés korábbi megbízottjaként, valamint TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT és „Segíts, hogy Téged is Segítsenek Mozgalom” alapítóként, s mint magánszemély is, PTK szerinti „megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitelt” folytat a magyarok jogos védelmeként. Honlapja(i): http://www.tejfalussy.com, levélcíme: Hungary 2621 Verőce, Lugosi u. 71., E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, T/Fax: +36 1 250 6064, +36 27 380 665, Mobil: +36 20 2181408.