Details

Hogy télen legyen mivel FŰTENi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 Comment

 • A talmudista bűncselekmények mellett az ellenük védekezés módját is ismertethetné az ECHO-tv?

  A fenti közérdekű kérdés eldöntéséhez a következő SMS-sekkel kerestem meg Szaniszló Ferenc műsorvezető urat. Mindenkinek ajánlom, hogy ezeket és az alábbi mellékleteit küldjék tovább a saját családtagjaiknak, barátaiknak, jó ismerőseiknek, hogy ők is figyelhessék a fejleményeket.

  1./ „Szeretném javasolni, hogy mondassa el Prof. Dr. Papp Lajos szívsebész akadémiai Dr.-ral az élettanilag optimális víz, nátrium, kálium és klór pótlás infúziós és étkezési dózis arányait (víz/nátrium-klorid=110, nátrium/kálium=30) és hogy miért ír elő az ÁNTSZ ehelyett Na=K=0,43-at. Remélem az ECHO-CENZOR egyetért ezzel elhárítási javaslatommal. Üdvözlettel: Tejfalussy András, http://www.tejfalussy.com. (2014/06/18)”

  2./ Szaniszló Ferenc műsorvezető úrhoz SMS-ben ma megküldött kérdés: „Szaniszló Ferenc műsorvezető úr válaszának késlekedése azt jelenti, hogy az ECHO-tv számára is fontosabb a hazai és külföldi talmudista bűnözés sikereinek a krónikája, mint a szennyvízzel ivóvízszennyező, kálisóval ételmérgező, s konyhasó pótlás tiltással ellenünk jelenleg is folyamatban lévő fajirtást leleplezés és a fajirtás ellen konyhaszinten is lehetséges védekezés módjai, egyszerű eszközei bemutatása? (2014/06/25)”. Erre a kérdésre Szaniszló Ferenc műsorvezető úrtól néhány perce a következő SMS választ kaptam: „Nem, kedves nézőm, csak most nyitottam meg. szf”.

  Rangsorolva a problémákat, nincs nagyobb probléma, mint a hazai életrövidítés és ivartalanítás!

  Verőce, 2014. 06. 25. Tejfalussy András