Details

Vendégünk Szecsei Miklós

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 Comment

 • Hegyi János 1 évvel ago

  Kedves Déri Zsuzsánna!
  Szecsei Miklós előadásait más YouTube filmeken is láttam. Sok mindennel egyetértek. Én 2006-óta ismerem a témát, több embertől. Viszont sok téves fantáziálás, állítása is van.
  Eleve nem a mi korai civilizációnkat érintette az a sok esemény, amiről Szecsei Miklós beszél, hanem a korábbi civilizációkat. 3600 évenkénti visszatérést figyelembe véve a Sumer feljegyzések valós idejűek is lehetnek, de már más minőségűeknek kellett lenniük, ugyanis bizonyíthatóan más idegen fajok is rendszeresen látogatták abban az időben a Földet, mint most is.
  11 600 évvel ezelőtt olyan katasztrófa érte a Földet, hogy minden kipusztult.
  A piramisokat is korábbi földi civilizációk építették. Bár az ott tapasztalható rezgések gyógyító hatásúak voltak (ma is az), de ezek tértechnológiai építmények. Sok ezer piramis van a Földön. Ezek mind leszálló pályát jelöltek? És a Marson, és a Jupiter holdjain és egyéb égitesteken? Az arvisúrákban lehet olvasni a tárkány napokról. 380 nap volt egy év, hogy elkerüljék a Föld-Hold ütközést. Két alkalommal sikerült, de amikor elhülyültek az emberek, akkor már nem értettek a piramisok hangolásához, s jött egy érintőleges ütközés. 1000 (ezer) méteres cunami háromszor járta körbe a Földet. Nem részletezem-, nem kívánok kisregényt írni. Önök, mint láthattam is egy esküvőn együtt voltak Kisfaludy Györggyel. Tőle sok ilyesmit megtudhatnak.
  A mai emberiség különböző népcsoportjait különböző időkben telepítették a Földre. Ezekről is vannak néphagyományok, különösen az indiánoknál. Nos a filmben említett bibliai kor ezért helyes, mert erről a betelepítési korszaktól íródott. Illetve igazából egészen másról szól. Erről is sokat megtudhatnak meg Kisfaludy Györgytől.
  Az özönvíz után az Ararát tetején találtak egy “hajót” Noé hajóját? Tehát a jégolvadástól nem lesz ilyen magas vízállás. Ez is nagy tévedés. Ez esetben is a tértechnológia áll a háttérben.
  Az állatok növények jelentős része a Szíriuszi rendszerből való. Az anunakiktól nem.
  Stb…

  Üdvözlettel! Hegyi János