Dr. Astrid Stuckelberger, a WHO volt munkatársa bennfentesektől kapott információk alapján figyelmeztet bennünket. A WHO át akarja venni a hatalmat, mert a WHO így döntött. Csaló emberek ezek. Az érintett rezsimek árulást követnek el, és ki kell irtani őket. Az üzenet:

„Az, hogy hirtelen elhatárolódnak a korlátozásoktól, csak játék.

2022 januárjának utolsó hetében a WHO Genfben rendkívüli ülést és konzultációkat tartott arról, hogy kiterjessze hatáskörét, hogy világjárvány és „bármilyen más fenyegetés vagy katasztrófa” esetén valamennyi tagállamot átvegye.

A WHO azt szeretné, ha a tagállamok aláírnák a Covid-19-ről szóló új szerződést, amely kibővíti a 2005-ös szerződést. Miután az egészségügyi miniszterek aláírták, a WHO alapszabálya (annak 9. cikke értelmében) természeti katasztrófa vagy világjárvány esetén elsőbbséget élvez az adott ország alkotmányával szemben (a 2005-ös szerződést 189 ország írta alá). Mivel a világjárvány definícióját néhány éve megváltoztatták (a PCR-teszt alapján megállapított esetek), bármelyik országban kikényszeríthetik az engedelmességet, és a WHO iránymutatásait a lakosságra kényszeríthetik, amelyek kötelezőek, nem csak ajánlottak. És ez úgy hangzik, mint hatalom az ország és a világ felett.

Dr. Astrid Stuckelberger, aki 20 éve dolgozik a WHO-nál, arra figyelmeztet, hogy minden országnak nyilvános tiltakozó levelet kellene küldenie a WHO-nak. A „kormányoknak” levelet kellene írniuk, amelyben kijelentik, hogy az emberek nem fogadják el, hogy az egészségügyi miniszter aláírása népszavazás nélkül döntsön emberek millióinak sorsáról. Nagyon fontos, hogy minden ország küldje el ezt a levelet a genfi WHO-nak. A WHO azt szeretné, ha minden ország 2022 májusáig végrehajtaná az intézkedéseket.

Dr. Stuckelberger megosztotta az információt, hogy eddig csak az oroszok küldtek ilyen felmondólevelet!”


https://greatreject.org/who-is-world-government-power-grab/