Dr. Paul Marik az intenzív osztály „etikai orvosa”, és történetesen az USA második legtöbbet idézett intenzív orvosa. Könnyekben tör ki, amikor a Covid „vakcina” mellékhatásai által okozott humanitárius katasztrófáról beszél.

„Paul Dél-Afrikából származik. Bejárta az egész világot. Ő a második legtöbbet publikáló orvos a kritikus betegellátás területén, és a második legtöbbet publikáló orvos a világon. És azért van itt, hogy elmondja az igazat. A reakciója arra, amit itt hallott. Hölgyeim és uraim, Dr. Paul Marik.” 

„A szívem annyira összetört. Nem tudok tovább hallgatni. Tudjuk, hogy ezek az átkozott vakcinák a beoltottak legalább 2-3%-ánál olyan mellékhatásokat okoznak, mint amilyeneket az imént hallott. Ezt nem ők találták ki. 2-3%. Kiszámolták már, hogy hány embert oltottak be ebben az országban és világszerte? Emberek milliói szenvednek. Nem vesznek róluk tudomást. Nem kezelik őket, és szenvednek. Pontosan tudjuk, hogy mi a diagnózisuk. Pontosan tudom, hogy mi az. Tudom, mi az oka, és tudom, hogyan kell kezelni. És nem engedik, hogy kezeljük ezeket az embereket. Az NIH ismeri ezeket az embereket. Ismerik az okokat, és nem akarják kezelni ezeket az embereket. És ezen változtatni kell. Nincs olyan betegség az orvostudományban, amelyet ne tudnánk kezelni. Soha nem késő. Ezek a vakcinakárosultak szenvednek, és tennünk kell értük valamit. Ez egy humanitárius válsághelyzet. Sajnálom, csak azért kellett ezt mondanom, mert ez egy tragikus bohózat. Vannak kezelési lehetőségeink ezeknek az embereknek. Ez nem tökéletes, de ki kell bújnunk a rejtekhelyünkről, és fel kell kínálnunk nekik a kezelést. Együtt kell dolgoznunk, és ki kell találnunk, mi működik és mi nem. Ez az emberiség elleni bűncselekmény.”

 

Dr. Paul Marik… Higgye el, ha azt mondom, hogy ennek nem lesz jó vége. Nem azok számára, akik ezt erőltették, és nem azok számára, akik ezt elfogadták