„A félelem szinte mindenkit elért, míg a fertőzés viszonylag keveset érintett.”

Dr. Harvey Risch a Yale Egyetem járványtani professzora, több mint 300 szakmailag lektorált eredeti publikáció szerzője, és az American Journal of Epidemiology szerkesztőbizottságának tagja.

 

Így, ellentétben az olyan álepidemiológusokkal, mint Karl Lauterbach, ő valódi szakértelemmel rendelkezik – és nagyon élesen veszi fel a harcot a félelem politikájával, amelyet az úgynevezett Corona-járvány kapcsán játszottak és játszanak. Az Epoch Timesnak adott interjújában kijelenti: A „járványt” elsősorban a hatóságok rendezték meg

Számára nem kérdéses, hogy a tényleges Covid-19 „járvány” nagyon szelektív és nagyon kiszámítható volt. Fiatal, egészséges embereket soha nem érintett – csak az idős, korábban beteg embereket veszélyeztett. Ezt a tényt nagyon gyorsan felfogták. Ennek ellenére az emberek megijedtek – mindannyian. Még azok is, akiknek nem volt félnivalójuk.

Arra a következtetésre jutott:

„Összességében azt mondanám, hogy a félelem világjárványa volt. A félelem pedig szinte mindenkit elért, míg a fertőzés viszonylag keveset érintett.”

2020 tavaszán a vezető pozícióban lévők az indokoltnál sokkal rosszabb képet festettek a vírus „zord természetéről”. Azt a hamis üzenetet terjesztik, hogy mindenki veszélyben van, bárki belehalhat a vírusba, és mindenkinek otthon kell maradnia önmaga és a társadalom védelme érdekében. Mivel a politikusok, a tudósok és a közegészségügyi szakemberek egyformán osztották ezeket az állításokat, a közvélemény hitt bennük – és tartott is tőlük. Még akkor is, ha annak a képnek, amit a politikusok a csatlósaikkal festettek, semmi köze nem volt a valósághoz.

 

Forras: https://report24.news/yale-epidemiologie-bestaetigt-covid-19-ist-von-der-politik-erzeugte-pandemie-der-angst/