Kik azok, akiket világmegváltóknak hittünk? Trump.

„Az egyetlen (jelölt), aki valóban támogatja Izraelt, én vagyok. A többiek csak beszélgetnek, de nem cselekszenek. Ők politikusok. Születésem óta hű vagyok Izraelhez. Apám, Fred Trump, már előttem hű volt Izraelhez.”

Ezt Trump maga mondta.

Ő Izrael nagy barátja, akiről annyit tudunk, hogy a családja német eredetű. Részben vagy egészben zsidó eredetű is, hiszen például ott van Katherina Kober, Trump „német” dédanyja, akinek a neve a zsidó „Jakob” vagy „Jakov” szóból származik.

Apjának, Fred Trumpnak kiterkjedt kapcsolatai voltak az akkori new york-i zsidó körökkel.

Fred Trump, aki 1905-ben New Yorkban született, az 1940-es és 60-as évek közt csatlakozott a new york-i zsidó Abraham „Bunny” Lindenbaum köreihez. Lindenbaum politikai ötletgazda, befolyásos politikai háttérember volt. Fred Trump és Lindenbaum egyaránt bennfentesek voltak a „Tammany Hall”, politikai páholyban, amely „Szent Tammany fiai” vagy „Kolumbiai Rend” néven is ismert volt.

A páholy abban az időben aktívan részt vett a gengszterizmusban, a bűnözésben, a korrupcióban és a maffia szponzorálásában. Lindenbaum maga ortodox és fanatikus cionista zsidó volt.

A Brooklyni Közösségi Tanács és a Brooklyni Zsidó Központ elnöke volt.

Ő és fia, Sandy mindketten a titkos Lubavitch-mozgalom főpapjai voltak.

Tehát ezek a zsidó körök voltak a Trump papa barátai. Lindenbaum részt vett Ferdinand Wagner new york-i polgármester égisze alatt működő várostervezési bizottságban, amelynek adminisztrációja szorosan kapcsolódott a „Tammany Hallhoz”. Ennek eredményeként ismertek azok a korrupciós botrányok, amelyekben a Lakás- és Városfejlesztési Minisztérium emberei közös ügyeiket intézték a Lindenbaum körüli maffia-szerű zsidó klánnal. Lindenbaum és Fred Trump a hivatalos „kapcsolattartóikat” és hatalmas állami forrásokat használták fel arra, hogy olcsó ingatlanokat és építési területeket szerezzenek az adófizetők kárára.

Lindenbaum és édesapja az állam történelmének legsúlyosabb vállalati társadalmi csalását követték el, az állam és a szövetségi kasszából nagy mennyiségben sikkasztottak pénzt. Fred C. Trump, Lindenbaum kebelbarátja is profitált ebből, amivel megalapozhatta vagyonát és továbbadhatta fiának, Donaldnak. 

Az a meggyőződés, hogy Donald Trump tipikusan amerikai és saját erejéből milliomossá lett vállalkozó, a rajongói részéről nagy hiba és illúzió. Mint sok más gazdag és hatalmas ember a korlátlan lehetőségek országában nem éppen törvényes módon szerezték vagyonukat.  

Az olyan titkos páholyokban való tagság, mint a Skulls and Bones (Koponyák és Csontok), nem igazolható egyértelműen Donald Trumpnál, még akkor sem, ha vannak olyan képek, amelyeken ő és az apja egyaránt keresztezik a kezüket úgy, ahogyan azt a Skulls and Bones tagjai teszik. Ez tehát inkább a Lubavitch mozgalomhoz köti őket. 

A Bush család pl. köztudottan ennek a titkos páholynak a tagja. Bizonyítható azonban, hogy Donald édesapja, Fred C. Trump 1999-ben hunyt el a new york-i „Long Island Jewish Medical Center” zsidó kórházban. Csakúgy, mint a felesége, Mary Anne Macleod mama egy évvel később. Mégis ki hal meg egy new york-i zsidó kórházban, ha ők maguk nem zsidók lennének?

Nos, egy kis kutatással utána lehet járni, hogy a Trump klán hogyan lett gazdag és hatalmas.  A vagyonnal és hatalommal járó befolyásos politikai és társadalmi – sokszor titkos – társaságok és páholyok mindig a saját embereiket teszik meg vezetővé.

Az USA-ban senki sem válhat olyan elnökjelöltté, aki nem tagja a hatalmi elitnek, az ország néhány erős klánjának, és aki nem játszik együtt ezekkel a klánokkal.

A Lubavitch és a Trump család közötti kapcsolatról szóló írásokat rendszerint cenzúrázzák a neten.

Trump is és Putyin is a Chabad-Lubavitch mozgalom emberei. Ez a mozgalom volt az, ami vagyonhoz és a hatalomra segítette őket, hogy terveiket világszinten megvalósíthassák.