WHO Vezérigazgató Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (balra) a WHO konferencián. | Image flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Bármennyire is üdvözölhető sok országban a koronakorlátozások megszűnése, nem szabad, hogy ez megtévessze az embereket, hiszen a háttérben még mindig a "Great Reset" épül. És az teljes sebességgel.

A Covid-intézkedések immár nyilvánvaló kudarca, valamint a politikusok és a média visszalépése láthatóan része volt a tervnek. A WHO most ezt az általános figyelemelterelést használja fel arra, hogy rávegye a tagállamokat, hogy írjanak alá egy új „Globális Pandémia Készültségi Megállapodást”, amely alapvetően a WHO-t ruházza fel minden egészségügyi és éghajlati vészhelyzetben!

A 2021 decemberében bemutatott új szerződés, amely kibővíti az eredeti 2005-ös szerződést, ha a tagállamok elfogadják, azt jelenti, hogy a WHO alkotmánya (a 9. cikk értelmében) természeti katasztrófák vagy világjárványok esetén elsőbbséget élvez a nemzeti alkotmányokkal szemben. Európában a fő cél az EU megnyerése a tagállami végrehajtás számára.

Ennek alapján a jövőben a WHO diktál majd, és nem csupán ajánlásokat fogalmaz meg.
Felette áll majd minden nemzet alkotmányának.

https://unser-mitteleuropa.com/wird-ueber-nationalen-verfassungen-stehen-who-etabliert-globales-abkommen-zur-pandemievorsorge/