A VT egyik szerkesztője Moszkvában járt, amikor orosz műholdas bizonyítékokat tekintett át, amelyek bizonyítják a World Trade Center „különleges fegyverek” segítségével történő irányított lerombolását. Az alábbi cikket oroszból lefordítva továbbították hozzánk az Egyesült Államokban való közzététel céljából. 

Moszkva (Pravda): Amerikai szakértők úgy vélik, hogy annak ellenére, hogy az USA és Oroszország közötti kapcsolatok a hidegháború óta a legrosszabb pontra jutottak, Putyin Obamáig csak kisebb gondokat okozott. Az elemzők úgy vélik, hogy ez a „vihar előtti csend”.

Putyin egyszer fog ütni, de keményen. Oroszország arra készül, hogy nyilvánosságra hozza az amerikai kormány és a titkosszolgálatok részvételére vonatkozó bizonyítékokat a szeptember 11-i támadásokban.

A bizonyítékok listáján többek között műholdfelvételek szerepelnek.
A nyilvánosságra hozott anyagok bizonyíthatják az amerikai kormány bűnrészességét a 9/11-es támadásokban és a közvélemény sikeres manipulálását. A támadást az amerikai kormány tervezte meg, de az ő megbízottjainak felhasználásával hajtotta végre, hogy az Amerika és az Egyesült Államok népe elleni támadás nemzetközi terrorszervezetek agressziójának tűnjön.

Oroszország bebizonyítja, hogy Amerikától nem idegen, hogy hamis zászlós terrorizmust alkalmazzon saját állampolgárai ellen, hogy ürügyet találjon egy idegen országban történő katonai beavatkozásra.

A „szeptember 11-i támadások” esetében a bizonyítékot meggyőző műholdfelvételek jelentik majd.

Ha sikerrel járna, Putyin taktikájának következményei lelepleznék az amerikai kormány titkos terrorista politikáját. Amerikai elemzők szerint a kormány szavahihetőségét aláásná, és tömeges tiltakozásokat eredményezne a városokban, ami felkeléshez vezetne.

És ahogy az Egyesült Államok a világpolitikai színtéren fog kinézni? Amerika nemzetközi terrorizmus elleni harcban betöltött vezető szerepének érvényességét teljesen aláássák, ami azonnali előnyhöz juttatja a z iszlám terroristákat.

A helyzet tényleges alakulása sokkal rosszabb is lehet, figyelmeztetnek a szakértők.

Forrás: Veterans Today

ban.