Ujabb halálos vírus

A brit egészségbiztonsági hivatal vasárnap közölte, hogy újabb halálos vírus terjed az Egyesült Királyságban. Rendkívül ritka betegséget, majomhimlőt diagnosztizáltak egy brit embernél, miután hazatért Nyugat-Afrikából. Az illető Nigériában járt és jelenleg egy londoni kórházban kezelik. 

Nincs megállás!

  1. Majomhimlő: Olaszországban az első fertőzéses esetről számoltak be, két másik gyanús esetről.
  2. Majomhimlő: az első eset Svédországban, az EU-ügynökség jelentést készít.
  3. Egészségügyi tisztviselők szerint Massachusettsben erősítették meg az első 2022-es amerikai majomhimlő-esetet

 

https://www.businesstoday.in/latest/world/story/monkeypox-italy-reports-first-case-of-infection-two-more-suspected-334286-2022-05-19
+
https://newsrnd.com/news/2022-05-19-monkey-pox–first-case-in-sweden–eu-agency-prepares-report.rkGwJS37w9.html
+
https://breaking911.com/just-in-first-2022-u-s-case-of-monkeypox-confirmed-in-massachusetts-health-officials-say/

Nincsenek véletlenek! Vannak vírusjósok, akikre figyelni kell!

Bill Gates arra figyelmeztetett, hogy a kormányoknak fel kell készülniük a jövőbeli világjárványokra és himlőterror támadásokra azáltal, hogy milliárdokat fektetnek be a kutatásba és fejlesztésbe.

Gates úr figyelmeztetést adott az Egészségügyi Választási Bizottság elnökével, Jeremy Hunttal folytatott Policy Exchange -interjú során .

A Microsoft alapítója az Egészségügyi Világszervezet új, milliárd dolláros pandémiás munkacsoportjának megalakítását is szorgalmazta.

Bár a kutatás költséges lehet, azt mondta, hogy más újításokhoz is vezethet, mint például az influenza és a megfázás felszámolása.


https://news.yahoo.com/bill-gates-warns-smallpox-terror-000100099.html

De baj nincs, hiszen pl. az amerikai FDA már 2019-ben engedélyezte is a majomhimlő elleni vakcinát. Állítólag a G7-országok egészségügyi miniszterei hamarosan egy „veszélyes” németországi vírusjárványon fognak gyakorolni. Ezúttal a himlő vírus, vagy angolul „smallpox”, a majomhimlő idősebb testvére lesz a soros.

www.t-online.de (https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/menschen-schicksale/id_91094164/-bioterrorismus-bill-gates-warnt-vor-terroranschlaegen-mit-pockenviren.html)
 

A majomhimlő „szexuális hálózatokban terjed….

Tehát ne szeretkezz, ne szaporodj!

Elindítják a következő felvonást, új plandémiát! Kötelező oltás, karantén, és, mind ami volt a Coviddal! Emberek térjetek már végre észhez!⚠️‼️

Az Egyesült Államok 13 millió adag majomhimlő vakcinát vásárol….

2021 márciusában az NTI globális szimulációt futtatott egy majomhimlő-járványon, a gyakorlat végére a fiktív világjárvány több mint hárommilliárd megbetegedést és 270 millió halálos áldozatot követelt világszerte. …

Mikorra jósolták meg fiktíven a járványkitörést… május 15-ére, 5 nappal ezelőttre.

Az NTI által eljátszott majomhimlő-járvány nagyon hasonlít a 201-es eseményhez, ami 2 hónappal Wuhan előtt 2 hónappal wargamed egy COVID pandémiát.

Forrás: https://www.nti.org/analysis/articles/strengthening-global-systems-to-prevent-and-respond-to-high-consequence-biological-threats