Kik azok, akiket világmegváltóknak hittünk? Putyin.

Kicsoda valójában Vlagyimir Putyin? – Az izraeli vonal
HÁNY ANYJA VOLT AZ IFJÚ PUTYINNAK?

Az ukrán származású Artyom Borovik újságírót és kiadót, aki annak idején interjút készített Vera Putinával, született Marija SHALOMOWA-val és ezt az interjút Moszkvában akarta megjelentetni,  2000 októberében a titkosszolgálatok megölték a seremetyevói repülőtéren. A Borovik-ügyet még azóta sem oldotta meg az igazságszolgáltatás. 

Az „ALIJA” című grúz újság mégis közölte Artyom Borovik interjúját, amit Moszkva betiltott. 12 évvel később a Borovik-ügyet 

újra megnyitották az igazságügyi hatóságok.

Íme, az interjú lényegi részei Grúziában, ahol állítólag Vlagyimir Putyin igazi anyja élt. Mindazonáltal ez egy hivatalos Putyin-életrajz, amelyben egy szót sem találunk az „elveszett évekről”: Putyin gyermekkoráról a grúz Metechi és „Leningrád” között. Ami azonban nagyon érdekes a fiatal Putyin történetében, az a 14 éves korában Izraelbe tett utazása, ahol állítólag Putyin valódi édesanyja élt.

A SZOVJET RENDSZER ÉS AZ IZRAELI UTAZÁS

Bár a jeruzsálemi utazást mind az Orosz Föderáció Állami Levéltára és a „Szovjetunió” vízumhatóságai, mind az izraeli külügyminisztérium („Ha’aretz”, 1991. március) megerősítette, egy ismeretlen nő ilyen utazását egy gyermekkel, nehéz elképzelni az 1945-1967 közötti oroszországi politikai körülmények közepette.

Abban az időben a „Szovjetunióban” csak a legmagasabb pártfunkcionáriusok és titkosszolgálati ügynökök látogathattak el egy olyan „kapitalista országba”, mint Izrael. Oroszországot hermetikusan elzárták az egész világtól – vízumot csak a

nomenklatúra legmagasabb rangú tagjai kaptak, például a KK tagjai és ismert zsidó írók, újságírók, például Borisz Polevoj, Ilja Ehrenburg, szovjet diplomaták és titkosszolgálati ügynökök. 

A neokonzervatív Putyin átverés

A svájci ExpressZeitung 2016-os geopolitikai írása, arról, hogy Oroszországot anno és most is a nyugati elit látta el technológiával, kvázi tartja a markában.

„(Antony Cyril Sutton brit történész és közgazdász) Aprólékos munkával dokumentálta, hogy gyakorlatilag nem létezett „szovjet” technológia, hanem a szóban forgó technológiák akár 95%-át az USA-ból és Európából adták el a keleti blokknak 1917-től kezdődően.

A tényeket már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a nyugati naivitásra, kapzsiságra és a „béke a kereskedelem révén” elvére való hivatkozással. Olyan cégek vettek részt, amelyek tulajdonosi klánjai a nyugati világ legbefolyásosabb körei közé tartoznak, mint a FIAT, a Ford, a General Motors, a Siemens, a Standard Oil vagy a General Electric. Az amerikai vezérkar és a magas politika mindenkor tisztában volt azzal, hogy az eladott technológiák életben tartják a szovjet rendszert, és hogy a forgalmazott áruknak mindig van katonai haszna.

Ha valaki megérti a következményeket, és megcáfolja vagy figyelmen kívül hagyja a kifogásokat, a következő kérdés az, hogy miért. Először Sutton sem talált kielégítő választ, míg végül a „Skull & Bones” nevű titkos amerikai szervezet egyik tagjának lányától megkapta a választ.

Végül Sutton rájött, hogy ez a stratégiai geopolitika cinikus remekműve volt, amely túl nagy ellenséget teremtett ahhoz, hogy egy jogállam korlátaival harcoljon ellene. A szovjet fenyegetés meggyőző érvként szolgált a hatalom központosítása, a gigantikus fegyverkezés és a messzemenő titkos műveletek mellett.

A hidegháború vége után a szovjet fegyverkezési költségvetés hirtelen 96%-kal csökkent, az USA pedig 2014-ig megelégedett az „iszlám terror elleni háborúval”. Ez alatt az időszak alatt az oroszoknak elég időt adtak arra, hogy kifújják magukat, újjászerveződjenek és újrafegyverkezzenek. És ahogyan korábban, 1991 után is hatalmas segítséget kaptak a Nyugatról kölcsönök és

technológiai szállítmányok formájában, beleértve a katonák teljes kiképzőközpontjait is. Az eredmény az, hogy az amerikai kormányok ismét kihasználhatják a hidegháborús feszültséget, vagy pedig megnyernének egy világháborút, vagy egyszerűen közös világkormányt alakítanak Oroszországgal és Kínával.”

Milyen gazdag Vlagyimir Putyin?

Putyin az a világvezető, akiről igyekeznek minden személyes információt a legnagyobb titokban tartani. Így van ez a származásától a magánéletén a vagyonáig mindennel. Ez érthető az előző posztok tartalmából, hiszen Putyint másképp kell a világ szemében beállítani, neki világtörténelmi jelentőségű küldetése van. Az embereknek nem szabad tudniuk, hogy ő az  EGYIK LEGGAZDAGABB EMBER A FÖLDÖN

Évekkel ezelőtt a svájci sajtó írt róla az amerikai Bill Browder szakértői becslésére hivatkozva. 

Ezt a svájciak alátámasztották Putyin svájci és liechtensteini-i számláiról szerzett információkkal, amik nettó 40 milliárd dollár készpénzről szóltak már akkor!

2015-ben Putyin vagyonát 200 milliárd(!) dollárra becsülték, benne villákkal, palotákkal, jachtokkal, repülőgépekkel, befektetésekkel.

Putyin éves fizetése hivatalosan 140 ezer euró körül van, ami karcsú, hogy a világ egyik leggazdagabb embere lehessen. Hivatalos vagyonbevallásában ugyanolyan hazugságok vannak, mint minden más politikus esetén az ismert.

Putyin villája a spanyolországi La Zagaleta-ban

Putyinról még azelőtt cikkezett a nyugati sajtó, mielőtt ezt a villát megvásárolta és átépítette volna. Az akkori sajtóhírek szerint komoly ingatlanbefektetései vannak az országban.

Putyin villája egy több, mint 18.000 négyzetméteres telken áll. 4.400 m² belső tér, 10 hálószoba 3 szinten, 24 órás biztonsági szolgálat. Rendelkezik saját helikopterleszállóval és garázzsal, amely több, mint 22 jármű befogadására alkalmas.

Számos további helyiséggel rendelkezik, a zongorabártól a dupla magasságú, faburkolatos könyvtárig. Az alsó szinten egy tágas, 15 x 6 méteres fűtött úszómedence található külön jakuzzival és egy teljesen felszerelt wellnessrészleggel, fitneszteremmel, míg a házimozi mellett egy modern borospince is helyet kapott, saját pezsgőbárral kiegészítve. Putyin a környék leghíresebb borászát alkalmazza a különleges helyi szőlőből készült méregdrága borának elkészítéséhez. Az ingatlan minimum 55 M eurót ér.

Putyin oroszországi Fekete-tenger partvidéki villája 

Putyin 1,5 milliárd eurós villája. Nem, ez nem állami, hanem saját!

Ország az országban. A terület 78 millió nm, ami 39-szer nagyobb, mint Monaco és nagyobb, mint San Marino állama. Felette repüléstilalmi zóna. Alatta kiépített bunkerrendszer, kijárattal a tengerre. A tengeren 2 km-en belüli tilalmi övezet. A külvilágtól elzárt 78 km2-es területet az FSZB magánegységei védik. 17.700 nm lakóterület, ami a legnagyobb az országban. Külső-belső medencék, wellnesrészleg, orvosi részleg, színház és moziterem, night-bar, borpince, mindez több ezer tonna márványban. Saját jéghokipálya, több kisebb luxusvilla, vendégházak, személyzeti épületek, arborétum, parkolóház, szőlőgazdaság, szabadtéri színház, helikopterleszállók. Sosem látott luxus minden szinten.

Mindezt évi 140 ezer euróból? Ehhez és a többi ingatlanához (amikről nem tudunk), azok fenntartásához dollármilliárdok kellenek. Ilyet még a világ leggazdagabb embereinél sem láttunk.

Vlagyimir Putyin gazdagságát, vagyonát sokan kutatták. Az anyagok nehezen hozzáférhetők, mert nagyon vigyáznak arra, hogy ezek ne kerüljenek ki. Putyinnak Oroszországon belül, külföldön, többek közt pl. Svájcban is vannak ingatlanai.

Természetesen vannak államilag fenntartott rezidenciák is, ami ebben a cikkben látható.                                                 A magyar fordításért kattints ide 

Putyin vagyonáról írt még pl. a waz.de

Látható, hogy mesés és rendkívül drága életet él, miközben megpróbálják puritánnak bemutatni és elhitetni az emberekkel, hogy ő is egy átlagos személy. Mint láthattuk, nem az. Elképesztő vagyona van, ami nagyobb, mint sok másik leggazdagabb amerikainak együttvéve..

A kérdés csak: valóban elhiszik emberek, hogy akinek hamisított az életrajza, a vagyoni helyzete, ő fogja megmentei a világot? Egyet tudni kell: a világelit, amibe Putyin is tartozik, senkit sem fog megmenteni, hiszen az ilyen gazdag emberek nem erről híresek. 

Sosem voltak azok. Putyin már előkészült az Új Világrendre és munkája végeztével a világtól teljesen elszigetelten, luxusban élhet, hadseregnyi személyzettel és őt védő emberrel. Pont úgy ahogy azt az elit többi része is megteremtette magának

Ki áll Putyin és a világ vezetői mögött? 

Putyin, Zelenszkij, Trump, Biden és sok más politikusról (kelet-európaiak is) készült képen látható, amint furcsa, szakállas figurákkal vannak együtt. Kik ők, akiket minden politikus a legnagyobb tisztelettel fogad szerte a világon?

ők a  CHABAD-LUBAVITCH MOZGALOM

Egy rendkívül nagy hatalmú zsidó szervezet!

Michael Berg, aki saját maga is zsidó és tagja volt a mozgalomnak azt írja róluk, hogy ez a kultusz az, ami a zsidó világuralom őrült víziójával áll az Új Világrend mögött. 

Ők azok, akik a korábbi posztban már említett messiást várják, ami át fogja rendezni a Föld nemzeteit.

Berg szerint a Chabad egy rasszista szervezet – a zsidó felsőbbrendűség kultusza, amelynek fő célja a teljes zsidó felsőbbrendűség a „gójok” vagy nem zsidók felett és rabszolgasorba vonása. Központi kötelességük az „áttörés” parancsának teljesítése, azaz a világ biztosítása a cionista világuralom révén.

Michael Berg a henrymakow.com oldalon írt a mozgalomról, amiből végül kilépett.    A fordítás itt