Európa átalakulása, népességcsere 

A dieunbestechlichen.com német nyelvű oldal 2018-as cikke, amely bizalmas információkra hivatkozva állítja, hogy Közép-Európa teljes átalakulás előtt áll.

A nemzetközi zsidóság, beleértve az USA és Európa politikusait, azon dolgoznak, hogy Izrael lakosságát Ukrajnába, Lengyelországba, Szlovákiába és Magyarországra költöztetik.

„Donald Trump amerikai elnök hivatalosan is támogatja egy új birodalom létrehozásának tervét Kelet-Közép-Európában – az úgynevezett három tengeri övezetben. Ennek az övezetnek magában kell foglalnia a Balti-, az Adriai- és a Fekete-tenger közötti összes országot.

Lengyelország, Nyugat-Ukrajna, az egykori Csehszlovákia, Magyarország, Románia egy része (Besszarábia) és Horvátország állítólag a „három tengeri övezethez” tartozik.

Jan van Helsing:„Ezt legutóbbi budapesti tartózkodásom során egy magyar orvostól tudtam meg, akinek több kormánytisztviselő is van a páciensei között. Amikor Benjamin Netanjahu 2017 júliusában három napig Magyarországon tartózkodott, találkozott Orbán Viktorral, valamint Csehország, Lengyelország és Szlovákia kormányfőivel.

A magyar kormánytagok szerint aláírták azt a szerződést, amely kimondta, hogy 6 millió zsidót telepítenek Izraelből Magyarországra.

Az izraelieket más országokba is be kell engedni. Mivel az izraeliek gigantikus vállalati és üzleti potenciáljukról ismertek, szívesen látott partnerek a feltörekvő kelet-európai országokban. Állítólag már a megvalósítás fázisában vannak a lakó- és irodaépületek nagy építési projektjei.”

A 444.hu ide kapcsolódó cikke, ami prediktív jelleggel próbálja az olvasóba programozni Lengyelország és Magyarország várható belesodródását a jövőbeli eseményekbe. „Csütörtök este egy érdekes elméletet osztott meg a Facebookon Roman Giertych, Lengyelország egykori miniszterelnök-helyettese (2006-2007), Orbán terve címmel.

Az írást több lengyel újság is átvette azóta.

Giertych eszmefuttatásában választ keres a magyar és a lengyel kormány EU-ellenes szövetségének okára, és a mostani orosz-

ukrán háborút is új nézőpontból értékeli.

Giertych szerint létezett egy magyar-lengyel-orosz titkos terv, Ukrajna felosztásáról.”

Népeségcsere tehát. 

Nincs szükség a nemzetekre, lakóik többségére?

Viszont a föld ahol laknak értékes, tele ásványokkal, termőfölddel, termálvízzel stb. Ukrajna, mint az egyik legnagyobb gabona exportőr is értékes földkészlettel rendelkezik.

Így talán érthetővé válik, hogy miért is nem foglalja el Ukrajnát ilyen hosszú ideje az orosz katonaság… 

A frontvonal körgyűrűt vont Ukrajna köré, de  menekülő utat hagyott…   

Milyen irányban?  Európa felé…. elvégre  nem rájuk, csak az oszágukra, földjeikre van szükség..  ?

A kormányfő 2018-ban a Kossuth Rádiónak adott interjújában már említette a népességcserét, de a migrációs vonatkozásban. 

Kközölte: nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és az ő “hadseregével” szemben, ki kell mondani, ők bevándorlást akarnak, az ideológiai motivációjuk pedig egy multikulturális Európa, nem szeretik ugyanis a keresztény Európa hagyományait, és azt gondolják, ha összekevernek bennünket egy más néppel, akkor Európa élhetőbb lesz.

“Azért akarják tönkretenni Európát, mert abból nagy profitot remélnek, a pénzügyi spekulánsok már csak ilyenek” – fogalmazott.

Azonban “mi nem akarunk összekeveredni másokkal”, “jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk”, mind a kereszténységet, a nyelvet, a kultúrát, mind pedig az életmódot tekintve, továbbá a vallásszabadságot és a családról, a férfi-nő viszonyról vallott felfogást illetően is – jelentette ki Orbán Viktor.