Az amerikai szenátor már nem fogja vissza magát:
„Az elit világkormányt akar, és ez nem összeesküvés-elmélet”.

Csütörtökön Rand Paul amerikai szenátor a Fox News vendége volt, hogy a davosi Világgazdasági Fórumról beszéljen. Azt mondta, nem összeesküvés-elmélet, hogy a szervezet világkormányt akar. Ez benne van a küldetésnyilatkozatban.”

Egy kormány, egy világkormány, ahol nem választhatnak meg senkit, mindenki legrosszabb rémálma – mondta Paul, utalva a WEF nemzeti kormányokba való beavatkozására. „Ez az igazi veszély, és sokkal veszélyesebb, mint az összes szénlábnyomról szóló beszéd.

„Nem mi választjuk őket, hanem közvetetten. El tudod képzelni, hogy ezeknek az eliteknek és magánrepülőiknek milyen bürokráciája irányítja országunkat, amire nem szavazhatunk?” – tette fel a kérdést a szenátor.

Paul azt mondta, hogy határozottan ellenzi, és rámutatott, hogy azokat az embereket, akik világkormányzatról beszélnek, régóta vádolják összeesküvés gondolkodással. „Mindig azt mondtuk, hogy ez benne van a küldetésükben. Minden találkozón elmondják. Ezért vannak ott” – mondta.

A szuverenitás hiánya a szabadság hiányát jelenti, ez pedig teljesen etikátlan – tette hozzá a szenátor.

https://uncutnews-ch.translate.goog/us-senator-haelt-sich-nicht-mehr-zurueck-die-eliten-wollen-eine-weltregierung-und-das-ist-keine-verschwoerungstheorie/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=de&_x_tr_pto=wapp