5 millióra prognosztizálják az Ukrajnából érkezők számát Európába..

Ők ténylegesen mind ukrán menekült családok vagy bizonyos mértékben folytatódik a korábbi migráns hullám?

18 évvel ezelőtt íródott meg az a könyv, amely kemény hangvétellel fogalmazza meg a bevándorlási hullám mértékét és célkitűzését.

 

 

2004-ben megjelent Thomas P.M. Barnett (Donald Rumsfeld USA volt védelmi miniszterének tanácsadója): „Blueprint for Action” (akcióterv) című könyve

Az író a geopolitika sakktábláján az Egyesült Államok hegemóniájának megőrzése és kiépítése céljából elengedhetetlennek tartott lépéseket, akciókat vázolja fel. Létre kell hozni és fenn kell tartani bizonyos folyamatokat, áramlásokat. Az első folyamat a bevándorló tömegek szabad áramlásának szükségessége.

Ez azért szükséges, mert ha ez a szabad ember áramlás megvalósul, akkor legalább évi másfél millió főből álló Európába áramló bevándorló tömeget fog eredményezni, és ez teljesen szétzilálja majd az európai nemzetállamokat.

Az ember áramlást ezért senkinek és semminek nem szabad akadályoznia. Azt írja, ha valaki mégis megtenné, akkor ezzel az Egyesült Államok alapvető érdekeit sértené és ezért az ilyen politika szószólóit egyszerűen el kell intézni, méghozzá amilyen gyorsan csak lehet.

Szó szerint azt írja: „És ha erőszakkal lépnek fel a világrend ellen, akkor azt mondom: öljétek meg őket”

Blueprint for Action, 282 oldal