A Német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium tanulmánya egyértelműen azt mutatja, hogy a kínai szociális kreditrendszer 2030-ra Németországban is bevezethető lenne. Sőt! Az emberek szerint igény van rá!

A kinai kreditrendszer leegyszerűsítve azt jelenti ha pl nem bírálod a kormányt, ha ennek megfelelő tartalmakat nézel a facen, ha ennek megfelelő barátokkal jársz össze, de még a párod és a családod is példamutató stb akkor jó munkát kaphatsz, a gyereked jó iskolába járhat, elutazhatsz más országokba nyaralni, szabadon vásárolhatsz….. de ha nem viselkedsz jól vagy a rokonaid nem megfelelően viselkednek… vagy netalán több bort veszel, mint az elvárható lenne.. akkor minden jogot és lehetőséget megvonnak … A jogosítványoknál és az autó biztosításoknál már elkezdödött… és Bolognaban ősztől vezetik be az emberek pontozását előirányzó kreditrendszert… de Brüsszelben és Németországban is bevezetés alatt áll..

Évtizedekre előre tervezik a jövőt. Lásd az ENSZ Agenda 21/30-at.A klímaváltozás, ami egyik alapeleme ennek a digitális pontrendszernek, szintén Agenda 21 terv, amely az Új Világrend megteremtését jelenti a „Great Reset” jelmondattal.

A „Nagyszerű Újraindítás”, ami valójában nem az.

Új világrend= „ZÖLD” világkommunizmus!

Mi vagyunk az utolsó generáció, amely megállíthatja ezt az őrületet. Ha elbukunk, a jövő nemzedékei elcsodálkoznak majd, miért hagytuk, hogy idáig fajuljon a helyzet?